divendres, 18 de desembre del 2020

GUIDED BY VOICES FAN MOLTA RÀBIA

NOU REGISTRE

En el temps que triguem en posar-nos el morrió a la cua per comprar el tabac i el gel-hidronosequè a l’entrar, Robert Pollard ja ha fet un altre disc

Realment, aquest és un clar exemple de que hi ha gent que ha nascut amb un clar objectiu a la vida. Styles We Paid For és el tercer àlbum d’aquest any, després de Surrender Your Poppy Field del febrer i Mirrored Aztec de l’agost. Ojo! Es va gravar estan Pollard a Ohio, Doug Gillard i la seva guitarra a Nova York, la de Bobby Bare Jr a Tennessee, Mark Shue al baix des de Virginia i la bateria de Kevin March a Nova Jersey. You can! I no qualsevol cosa, temes com Endless Seafood o Mr. Child son de nota alta.

Aquest tercer ha sortit editat no fa ni una setmana via Rockathon Records, i no donem crèdit. Quinze temes pop com quinze cases de pagès. Clar que és inevitable parar l’orella a la recerca d’alguna cosa que el delati. Trobar alguna esquerda, algun fallo que faci que no ens sentim unes vagues al seu costat i puguem dir: ‘Clar, no es pot fer tant en tan poc temps’. Doncs no, un altre disc que brolla joia pop pels quatre cantons. Fan ràbia o no?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada