dimarts, 29 de desembre del 2020

THE TELESCOPES, S'APROPA UNA BONA SOTREGADA

A LA VISTA

Estem d’enhorabona. The Telescopes ens tenen preparat Songs Of Love And Revolution, l’àlbum que farà dotze de la seva llarga i indispensable carrera. Sortira el 5 de febrer via Tapete Records

Un disc carregat de intenció, fosc i sorollós, encara que Stephen Lawrie consideri el conjunt com un disc optimista: ‘Personalment, les cançons les trobo molt edificants i genuïnes. No és un àlbum innocent sobre bonics arcs de Sant Martí i floretes. Però sí per elevar-te, no ensorrar-te’. De la mateixa manera que Miquel Barceló i el coreògraf serbi Josej Nadj amb la performance Paso Doble, feien d’un mur de fang una obra d’art efímera sublim, les noves cançons de Lawrie monten i desmonten murs mitjançant brogits superposats de sublims missatges i sinfonies musicals.

Temes com Come Bring Your Love o You’re Never Alone With Despair et reboten com si en formessis part, cançó i tu en un sol i mateix ens. Tot al contrari passa en Mesmerised o This Train que mostren el paisatge després de la batalla. Tanca el disc Haul Away The Anchor, una cançó instrumental d’un tema tradicional de Cornualla on només se sent un Antonelli Wind Organ i, en un enregistrament de camp, les gavines que els sobrevolaven. Tot perfectament soldat, sense deixar cap fissura. Efectivament, The Telescopes ens continuen elevant. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada