dissabte, 26 de desembre del 2020

MAC BLACKOUT, CANVIS EN POSITIU

NOU REGISTRE

Mark McKenzie, o potser pel més conegut nom de Mac Blackout, després d’un període de reflexió en general, fitxa per Trouble In Mind Records i aporta un disc com a proba i resultat

Du gairebé vint anys participant de l’escena underground de Chicago amb bandes de punk-noise com The Functional Blackouts o Daily Void, com també flirtejant amb el glam-punk a través del quintet Mickey. Ara, després de set anys, edita el seu nou treball en solitari Love Profess. ‘Han sigut uns anys de creixement artístic i transformació. Fa cinc anys vaig canviar la dedicació a la música per l’art visual en un viatge espiritual, on vaig poder experimentar en visions artístiques noves a través d’altres mitjans’ explica. No preguntarem quins.

Amb el primer tema, Wandering Spheres, ja posa sobre la taula la targeta de presentació. Una mena d’introducció  atmosfèrica, barreja d’aproximació al free jazz i l’electrònica dels vuitanta. L’acoblament del piano amb les distorsions electròniques com convertit en un amor impossible d’encara no tres breus minuts a The Virus, en son una mostra perfecte del procés. Hauria donat per molt més. Totes les composicions son pròpies, enregistrades del gener al juliol d’aquest any a la mateixa ciutat de Chicago. L’art, fotografia, dibuixos, etc. son també d’ell. Tot ho tenim tan a la vora... Només cal que mirem i escoltem. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada