dissabte, 18 de novembre del 2023

DISPOSATS A TOT

APARTAMENTOS ACAPULCO – “LA RECONCILIACIÓN”

NOU REGISTRE

#Vuelvo a Granada – vuelvo a mi hogar – entre mi gente encontraré la felicidad# cantava Miguel Rios l’any 69.

No sabem exactament a quina felicitat es referia, però el cert és que allà, alguna cosa passa. A banda d’haver donat grups imprescindibles del pop espanyol, què més afegir de la màgica ciutat andalusa que no sapiguem?

Els granadins Apartamentos Acapulco, estan ja en marxa amb el seu quart àlbum, La Reconciliación, que els hi acaba d’editar Intromusic Records. Un disc un pèl desigual, però que per satisfacció de la majoria, ens retroba amb el so característic, aquell que beu de bandes peninsulars dels seixanta i l’indie anglosaxó més guitarrero.


El van començar a enregistrar a finals de 2021 per enllestir-lo aquest estiu passat, repetint en el “cortijo” de Santa Maria de la Vega, amb producció pròpia. Son 12 cançons que van de la balada de No Tengas Miedo, on es posen sarcàstics – #Todo va a cambiar a mejor# – a l’eufòria de El Primero o Migajas, fins les atmosfèriques Dos Dias Contigo o aquesta Ya No Tengo Palabras, composta el 2017 i que rescaten per no perdre els seus agradosos orígens.

Angelina Herrera i Ismael Cámara han encetat una gira de presentació que els portarà el divendres que ve dia 24 a la sala 16 Toneladas de València i entrat el 2024, encara sense data, pujaran a Barcelona.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada