dilluns, 27 de novembre del 2023

SEGUIM

DWARVES – “CONCEPT ALBUM”

NOU REGISTRE

Dwarves és el concepte de banda nord-americana per excel·lència. Molta adrenalina abocada cap a un món on l’eslògan és trepitja abans no et trepitgin a tu.

Son també tot un clàssic de l’escena hardcore de California, on es van mudar des de la seva Chicago originaria, on es van formar a principis de la dècada dels 80. Al llarg de tots aquests anys han editat una pila de discos i com no, sofert alguns canvis de personal. Al capdavant continua el gran Blag Dahlia i l’acompanyen Nick Oliveri (Queens Of Stone Age) al baix i Josh Freese (The Vandals) a la bateria. Ara, després de 5 anys, acaben de llançar aquest The Concept Album, via Greedy Records.


En el seu historial i ha pedres angulars com Blood Guts & Pussy (Sub Pop – 1990) o The Dwarves Are Young And Good Looking (Epitaph – 1997) on feien gala de la seva inesgotable energia fent baixar sants i maleint a Déu i a sa mare. Però continuen amb la idea de dir les coses pel seu nom de pila, tot i que les formes potser han variat un pèl.


Tenen un missatge més positiu. Deixen enrere l’aversió cap al gènere humà i la ràbia, i ho canvien per una manera de fer més fly-fly que possiblement sigui més irònica que altre cosa. És possible que per una vegada segueixin les normes i hagin fluctuat cap a un re-inventar-se? O simplement és que es fan grans?



La banda descriu l’àlbum com que “toca tots els gèneres de hard-rock imaginables, des del hardcore-punk fins el garatge-surf, passant pel soroll experimental, el heavy metal i el trash afinat i inclús el rock and roll de bar de carretera”. Per molt que s’hagin estovat, sempre seran com el pa dur, que perquè s’estovi l’has de remullar. No cal dir amb què. Una bona opció per enviar a prendre pel cul el Cyber Monday.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada