divendres, 10 de novembre del 2023

NO PERDEM EL TEMPS, SISPLAU

TRASH KNIFE – “WEIRD DAZE”

NOU REGISTRE

No totes les bandes punk son iguals. Com en tot, si ens submergim en els moviments que ens han precedit i hem volgut aprendre, farem alguna cosa més amb la que sumarem. 

Trash Knife anomenen com a influències a dues de les bandes dominants de la costa oest nord-americana de finals dels 70: Avengers i Germs. Ells son originaris de Filadèlfia, a més de 4.500 km de distància física dels seus exemples. En aquest cas, la distància és del tot relativa. Les formes, entenguis cridòria en el cas de Lauren McFadden, detonacions de Sean Byrne i Steve Firth i atonyinades de Mat Lutchman, posen a la llum que no han perdut el temps i per tant, sumen.

Després d’uns quants singles, un àlbum recopilatori llançat en vinil l’estiu de 2020 per FDH Records que va causar furor i el seu darrer EP amb les explosives, DTF i Stand Up, tenen preparat per demà, el definitiu big bang amarat de brutícia i blasfèmia sota el nom de Weird Daze via Big Neck Records. Com canta McFadden: ‘You are not my ride or die!’. Que passi el següent. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada