divendres, 17 de novembre del 2023

ÉS PITJOR RESISTIR-S’HI

PEARL BAY – “ALL YOURS”

NOU REGISTRE

Com resistir-se a les temptacions de l’arcàdia en la que ens trobem abocats. Petits dimonis s’afanyen en les seves conquestes, de nosaltres, pobres mortals.

Els darrers en fer-nos pessigolles, aquests Pearl Bay, un quartet de Melbourne disposats a que no vulguem envellir. Tonades de guitarres afilades, com si fossin les primeres que sentim, sostingudes en un ritme enèrgic  i expeditiu aglutinat per Al Midgley i Shannon Dowling amb Mino Peric i Murray Coggan que se’ls van unir el 2021 en vistes a fer el salt.

Es diu All Yours, una esperada continuació del cassette Personal Best de 2018 amb 6 temes que auguraven aquesta conclusió, compartida des de primers de mes. L’han enregistrat a l’estudi del músic i productor Nick Huggins, Resting Bell, a Point Lonsdale, en territori Waddawurrung.


L’àlbum comença amb Fish i unes guitarres juganeres. A mig camí, les estimulants Sleep It Off i Shreddy, ens acompanyen amb el trajecte cap a Still Spinning, una cançó de casi dotze minuts amb la que les pessigolles es transformen en un desfici barreja de dolor i plaer. Al final, què és sinó la temptació?  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada