dimecres, 29 de novembre del 2023

VALOR AFEGIT

MAMA ZU – “QUILT FLOOR”

NOU REGISTRE

Hi ha àlbums que arrossegaran una història diferent a tots els altres, independentment de la música que du.

Those Darlins van ser una banda de Nashville que es va formar el 2006 i es va desfer deu anys després. Van arribar a editar tres àlbums. Entre els seus membres hi havia Jessi Zazu i Linwood Regensburg que, amb la dissolució, es van posar a treballar en un projecte nou que li van dir Mama Zu. Per desgracia, a Zazu li van diagnosticar un càncer de coll uterí, que un any més tard, el setembre de 2017, se la va endur amb només 28 anys. Com és normal, allà es va acabar el projecte.


Afortunadament però, el 2020 Regensburg va reprendre el treball i fa uns dies va anunciar el llançament de Quilt Floor, el disc amb el que la parella estaven treballant, sis anys enrere. A finals de l’estiu de 2017, molt poc abans del traspàs de Zazu, ja tenien el disc gravat i mesclat, casi llest. ‘Després de la seva mort, no vaig voler tocar-lo’ explica Regensburg, ‘No teia ganes ni de tocar, ni d’escoltar les cançons i molt menys, acabar la feina. Quedava un treball per fer, però també hi havia el component emocional’.



El disc sortirà a finals de febrer via Thirty Tigers i han compartit un primer tall, aquest Lip, del que Regensburg diu: ‘La bellesa d’una cançó que t’engega a pastar fang, és que et pots trobar a la vegada cantant i sent l’objectiu aliè. Per suposat, mai li vaig preguntar a Jessi de què anava realment la cançó i també és molt possible que a aquestes alçades sigui un portaveu poc fiable. Però igualment, ja sigui que estiguis d’humor per aixecar el dit del mig o potser el mereixis, aquesta cançó és per a tu’. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada