dissabte, 21 de setembre del 2024

EL QUID DE LA QÜESTIÓ

THE SHITDELS – “WHERE’S YOUR HEAD?”

NOU REGISTRE

La vida dona moltes voltes, però al final sempre es torna al començament.

Jordan Wayne i la seva dona Katelyn (Katie Haynes) es van desplaçar de Memphis a Nashville el 2015. Allà, amb les cançons que tenia Wayne de la seva altra banda The Blackberries, van formar The Shitdels. ‘Estava descobrint una manera diferent d’escriure, sobre el que m’envoltava, aranyes, gossos, gent vestida estrafolàriament’ explica Wayne.

Un dia mentre Katelyn feia la compra al super va veure a Ryan Sweeney de Cheap Time, una banda que acostumava passar alguna nit a casa seva a Memphis i després d’enviar-li algunes pistes, es va unir a ells com a bateria. Amb tot això ho van provar amb Mike Bibbs al baix, conegut també de Katelyn, amb el que després d’alguns directes van treure una primera cassette homònima a través de What’s For Breakfast Records, que avui es cotitza a l’alça.

Al mateix moment, Wayne ja li estava donant voltes i treballant pel seu compte amb nous llançaments que van acabar sent l’EP Baghwan Bop (Wee Rock Records – 2019) i l’LP Shape-Shift Faces (What’s For Breakfast – 2019). Però el descontrol que regnava i les dificultats de convocatòria, més alguns problemes d’ansietat de Katelyn, van obturar l’arrancada definitiva.

Va aparèixer Kiley Wells de The Mumzies com un mediador d’aquests que ara hem posat de moda i aquesta és la formació oficial actual: Wayne (veu, guitarra), Wells (baix, veu) i Sweeney (bateria). Avui fa 8 dies van llançar l’àlbum que els consolida com una de les bandes capdavanteres del garatge-punk i la reverberació ultra-sònica. Es diu Where’s Your Head? i els hi ha editat Big Neck Records.

Crec que he fet enfadar a Ryan i a Kiley amb aquest disc’ diu Wayne. ‘Se suposava que serien més o menys quatre cançons, però cada vegada que marxaven després de gravar, em posava a escriure una o dues més. Després tornàvem una estona i havia de donar-los la noticia de que teníem algo més de feina. Però això és el que li dona a algunes d’aquestes cançons el seu fil. Crues, sense polir ni assajar’.

Asseguren que aquest disc és més fidel al so dels seus directes, amb gravacions en viu de veus i instruments. ‘Així que aquí és on som ara i seguirem sent-hi perquè ens divertim’. Tornar al quid de la qüestió, que al final, és el que ens convé a tots. 






          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada