dilluns, 23 de setembre del 2024

LA COSA MÉS NORMAL

BLACK ENDS – “PSYCHOTIC SPEW”

A LA VISTA

Sí, beuen de les bandes alternatives dels 90. I què?

Tenen el campament base, de moment, a Seattle. Black Ends han llançat varis singles, incloent l’EP en 12” Stay Evil que el 2020 els va col·locar a dalt de tot de l’escena DIY local. Passades diferents vicissituds, com canvis a la bateria i virus assassins, es van encarregar de recuperar el soroll i els missatges irònics de tres dècades endarrere que ara presenten en el que serà el seu debut en llarga durada.

Va ser enregistrat per Evan Applebaum a Soundhouse Studio de Seattle. Es dirà Psychotic Spew i sortirà via Youth Riot Records a mitjans d’octubre. Els tres membres Nicolle Swims (veu, guitarra), Ben Swanson (baix) i Billie Jessica Paine (bateria) toquen varis instruments i per aquest debut s’han fet acompanyar del violoncel de Lori Goldston. Han reforçat la instrumentació i l'esquitxen de lletres enginyoses. My Own Dead, és una cançó sobre fingir la pròpia mort. Tampoc s’estan de recomanar que quan et sentis deprimit demanis ajut.


Els seus vídeos son un reflex d’aquest humor. A Black’s Lullaby, Nicolle Swims crida #You’re taking my Love#. Se’ls classifica de banda grunge i gunk-pop (sic). De fet, si alguna cosa no ha canviat és la situació precària que venim arrossegant des de fa no se quants anys. Així que beure de les bandes grunge dels 90 és la cosa més normal. 







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada