dilluns, 30 de setembre del 2024

NOMÉS AUTO-COMPLAENÇA

THE EGGMEN WHOOOOOO! – “FUZZY EGGS, PLEASE”

A LA VISTA

La Nuggets Academy School és una font inesgotable de professionals apassionats de la música de psych-garatge. Els darrers en graduar-se, The Eggmen Whoooooo!

Acabem el mes amb harmonies de la West-Coast californiana. Sol i ganes de passar-ho be a base de mesclar-ho amb el punk de Nova York de finals dels 70. Sis individus i una indivídua, amb moltes ganes de treure ferro al moment a base de cops de guitarra distorssionada, pianos atrotinats i crits alliberadors de tensions. 

Ex-membres de les bandes de neo-psych gal·leses El Goodo, Los Blancos i Trecco Beis que van decidir formar aquest super-grup per llançar alguns singles i acabar amb aquest àlbum, Fuzzy Eggs, Please que a finals d’octubre els hi llançarà Strangetown Records, segell co-fundat per Sian Ciaran i Dafydd Ieuan i per tant, lligat als mestres d’obres Super Furry Animal.

Son Benedict E Frye, Gregg Boyle, Sheldon Advocaat, Thom Lett, Gwyn Ŵy i Sue Flay. D’aquest Eggman Vs Hellboy, un dels temes compartits, és Frye que explica: ‘És un lleuger gir respecte l’etern sentiment líric de “soc tan sols un humà”. Aquí el quid de la qüestió és una mica més interessant: no soc un superheroi, soc només un Eggman Whoooooo!

Totes les cançons van ser gravades en un lloc apartat de les muntanyes de Carmarthenshire amb la producció de Thighpaulsandra (Spiritualized, Tim Burgess).








          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada