dilluns, 18 de gener del 2021

ELS SUNDAY LUNCH MÉS POPULARS

ESTIMULANTS

Els esmorzars del diumenge de Robert Fripp i la seva senyora Toyah Willcox, s’han convertit en un dels fenòmens dels darrers mesos

Segurament, quan s’hi van posar, poc s’imaginaven que la cosa acabaria així. L’any passat van començar a fer versions des del canal de You Tube d’ella. Hi van passar per exemple Smells Like Teen Spirit de Nirvana, Heroes de Bowie, Anarchy In The UK dels Pistols i van acabar l’any felicitant-nos amb un missatge bastant tòpic, sigui dit de passada. Fa uns dies van fer Black Dog de Led Zeppelin. La setmana passada Enterd Sandman de Metallica i la darrera ha sigut aquest Rebel Yell de Billy Idol. Al començament del nou vídeo, donen fins i tot les gràcies: ‘És un gran honor. GRÀCIES’ hi posen. Segons Google Trends, la recerca de Toyah Fripp han augmentat més del 1000% en els darrers dies. Així, després del missatge d’agraïment, es veu a Fripp amb la guitarra i a Willcox fent saltirons vestida d’animadora amb els seus pom-poms i tot.

l’any 1986, el dia del casament

Ell amb 74 anys i ella amb 62, donen exemple de lo be que t’ho pots passar amb ben poca cosa. Val molt la pena veure-ho. Seria fantàstic que totes plegades en prenguessim nota veient-ho i potser se’ns enganxa alguna cosa de la seva meravellosa simpatia i posada en escena d’aquesta parella tan ben avinguda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada