dilluns, 25 de gener del 2021

TRUE FAITH, NO NOMÉS COM EL SINGLE DE NEW ORDER

NOU REGISTRE

Imaginem-nos que som a dalt d’un 127 circulant per l’autopista del temps i ens plantem quatre dècades exactes enrere

Dic un 127 perquè la música que hi podria sonar en el ràdio-cassette extraible és el primer àlbum de True Faith, com en un supòsit, també podria ser el tema del mateix títol de New Order

Coldwave i synth-pop a parts iguals en 6 talls de frenètica i aguda incisió metàl·lica de la mà de Travis Benson amb l’assistència de Quentin Moyer. El primer tema, A Perfect Place, manté una pulsió penetrant, contínua com les franges que marquen els carrils de l’asfalt. Borrowed Time i Waiting On The Wrown Time – el primer senzill – fan ballar les guspires lluminoses que ens salten al parabrises, mentre Blame, el darrer tema, ens anuncia l’arribada a la terra electromagnètica.

Els nois amb base a Boston han fet un disc on assenyalen el malestar pels temps actuals. Ho fan amb capes i capes de veus reverberades i refrescants sintetitzadors. Es diu As Much Nothing As Possible i ha sortit la primera setmana de gener, via la discogràfica de Los Angeles à Le Carte Records. La distribució europea la fa Young & Cold Records.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada