dijous, 21 de gener del 2021

MARIANNE FAITHFULL NO HA DEIXAT LA FEINA

A LA VISTA

Faithfull ens farà un obsequi molt especial. Un disc on recitarà als poetes de l’escola romàntica anglesa,  una de les seves dèries de la dècada dels seixanta, quan li bullia la sang però per altres romàntics

Ella mateixa ho amplia: ‘Vaig tenir una mestra d’anglès meravellosa e inspiradora que es deia Ms.Simpson. Va ser ella qui me’ls va presentar. Vaig haver de deixar-ho córrer per ser cantant pop, però mai els he oblidat’. El disc el treu conjuntament amb Warren Ellis amb qui l’ha fet a mitges, entre els dos plegats i amb el que ja havia col·laborat anteriorment. Com que poden, han tirat del telèfon per fer alguns contactes i fer-se acompanyar d’alguns amics com Brian Eno, Vincent Segal o esclar, Nick Cave. Es dirà She Walks In Beauty i en podrem gaudir via BMG a partir del divendres 30 d’abril, en mig de la que ja s’aventura com la divuitena onada letal. Es va enregistrar dies abans i durant el primer confitament.

Aquestes son les cançons:

 1 She Walks in Beauty  (Lord Byron)
 2 The Bridge of Sighs  (Thomas Hood)
 3 La Belle Dame sans  Merci (John Keats)
 4 Ode to a Nightingale  (John Keats)
 5 To Autumn  (John Keats)
 6 Ozymandias  (Percy Bysshe Shelley)
 7 The Prelude: Book One Introduction  (William Wordsworth)
 8 Surprised by Joy  (William Wordsworth)
 9 To The Moon  (Percy Bysshe Shelley)
10 So We’ll Go No More a Roving  (Lord Byron)
11 The Lady of Shallot  (Lord Alfred Tennyson)


Mentre ens consumim esperant algun avançament, aquest tema forma part del que va ser darrer treball de la musa, Easy Come Easy Go de 2008.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada