dimecres, 13 de gener del 2021

NOU ANY = NOU “BEZ”

GUEST ARTIST

Un dels personatges més curiosos sorgit de l’escena Madchester de finals dels vuitanta i primers norantes va ser en Bez, de nom real Mark Berry, qui compartia imatge – i altres piscolabis – de la banda, amb Shaun Ryder

Amb el seu ball de dansa africana, maraques i aquells ulls a punt de sortir-li disparats de mirada destarifada, fascinava a tot quisqui que havia anat a veure els Happy Mondays. Ha passat pel Celebrity Big Brother del 2005, enduent-se el guardó, i va quedar en sisè lloc de la seva circumscripció en l’altre show, el de les eleccions generals del 2015. Es pot dir que manté un important grau de popularitat. El noi és entranyable. Total, que ara amb 56 anys i amb el tema dels tancaments perimetrals i tocs de queda de pa sucat amb oli, la panxa ha tornat a agafar volum. Solució: fer exercici. Per les més descregudes, les classes les prendrà en línia a través d’un canal de You Tube. Es diu Get Buzzin With Bez, i començarà el 17 de gener, o sigui, aquest diumenge.

Paraules seves: ‘Aquest any l’he començat en molt baixa forma, amb panxa, els malucs em grinyolen i no puc parar de menjar xocolata. Amb el darrer confinament, no em puc moure, m’he posat gras i ha enganxat mals hàbits. Aquest any ho he de resoldre de forma ràpida’. Comencem malament. Després va agregar que la gent pot afegir-s’hi o simplement seure al sofà i riure. ‘Com a mínim, se que faré riure a la gent i en el millor dels casos, ajudaré a que algunes persones es posin en forma i mentalment més feliços al meu costat’. A part de la fisio, farà ioga, parlarà amb un psicòleg i provarà la hipnoteràpia. Andrew Naylor, propietari i director de Fit Forward, li farà d’entrenador.

L’octubre passat, ell i Ryder, ja van fer una primera incursió al mon You Tube llançant el seu propi canal que es diu Call The Cops que pots veure aquí. Ja ho diu ell, riurem. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada