diumenge, 3 de gener del 2021

LEATHERED, ENFOCADES

A LA VISTA

Al mon de la música no hi ha més normalitat que la de sempre. Per això, el 2021 ens espera amb nous projectes i treballs tant o més cuidats

És el ressorgiment, en forma més reflexiva i meditada, de la banda de pop-punk Crazy Pills, comandada per la coreana Amanda B. des que la va fundar el 2008. Al cap d’uns anys, va conèixer Edward Anthony, amb qui es va posar a fer coses, tantes, que va acabar compartint vida. Després se’ls hi va unir Carter Logan – company de Jim Jarmusch a Sqürl – a la bateria sorgint oficialment Leathered.

Tenen preparat el seu disc de debut que es dirà A Reckoning. De moment pensen anar editant singles, fins la primavera-estiu de 2021 que és per quan ho tenen previst. Abans d’acabar l’any, han començat amb aquest potent There There del que Amanda B. diu: ‘Si be la cançó i el concepte ‘there’ son anteriors a les eleccions del 2016, podria haver estat escrita ahir. Com va dir Gertrude Stein, no hi ha ahir. Podem observar el nostre mon amb més claredat que mai. És el mateix de sempre, l’esclat de velles ferides’. El disc ha estat produït per Jeff Berner de Psychic TV.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada