dimarts, 5 de gener del 2021

INFLUENCERS PEL DIÀLEG

"DIALOGUE FOR CATALONIA"

GUEST ARTISTS

Fins a mig centenar de influencers de tot el mon, han subscrit un manifest, impulsat per la gent del “Mòmium” instal·lats a Brussel·les

En ell es demana l’amnistia pels represaliats dels fets de l’1-O per l’Estat espanyol. Entre aquests influencers es troben, Yoko Ono, Joan Baez, l’artista xinès que viu també exiliat Ai Wei Wei, l’escriptor Irvine Welsh, ultra-conegut per Trainspotting, el director nord-americà premiat a Sundance Neil Labute, i activistes varis com el jove Joshua Wong un dels líders del moviment Pro-Democràcia de Hong Kong o la no tan jove Mirta Baravalle, fundadora del moviment de les Madres de la Plaza de Mayo, el també activista francès Jose Bové, directors de institucions internacionals com Clayborn Carson de l’Institut Martin Luther King Jr. i Ramin Jahanbegloo del Mahatma Gandhi Center, fins el filòsof espanyol nascut a Burgos, Paul B. Preciado.

Yoko Ono

Irvine Welsh

El text va sortir publicat ahir, tant en la seva versió en paper com la digital, als diaris The Washington Post dels EEUU i el britànic The Guardian. La publicació forma part de la campanya que culminarà el 15 de març al Congrés de diputats espanyol en forma de llei, com a pas per a la resolució del conflicte. Va per llarg això. Com si fos un altre ‘virus’. Per veure la llista sencera i el comunicat, clicar aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada