dilluns, 26 de juliol del 2021

KAREN BLACK – DREAMING OF YOU 1971-1976

ALTRES REGISTRES

De tant en tant, et trobes amb edicions que van més enllà de la pròpia publicació del treball d’una persona. Karen Black va ser coneguda, sobre tot, per la seva extensa carrera com actriu, especialment amb les primeres pel·lícules.

Easy Rider (1969), Five Easy Pieces (1970) o Nashville (1975), son algunes amb les que es va fer un lloc ràpidament entre els afeccionats. Però som poques les que coneixem la seva faceta relacionada amb les altres arts i especialment amb la música. Mexican Summer, hi ha posat remei. 

És aquest segell que acaba d’editar una col·lecció de temes que han estat meticulosament restaurats, recopilats i co-produïts per Cass McCombs a partir d’unes cintes originals que, vuit anys després del seu traspàs, va trobar Stephen Eckelberry, el quart marit. McCombs va ser dels afortunats que estava al corrent i entre les joies que es poden escoltar, va tenir temps per organitzar i enregistrar amb ella, un parell de temes més, la composició de la mateixa Karen I Wish I Knew The Man I Thought You Were, sobre una experiència pròpia de joventut i Royal Jelly, de McCombs, que son les que tanquen l’àlbum. L’artwork, és obra del cèlebre Raymond Pettibon. Providencial descobriment i delícia absoluta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada