dissabte, 31 de juliol del 2021

WE WERE THERE TO BE THERE, ENS DONA SUCOSOS DETALLS

DOCUMENTAL HISTÒRIC

El documental We Were There To Be There proporciona la història que hi va haver al darrere del concert i la seva filmació.

A aquell conegut i ja llegendari curtmetratge, filmat amb una Sony Portapak per Joe Rees de Target Video i producció de Field Of Vision, ara s’ha estès afegint casi set minuts amb algunes entrevistes i metratge de la preparació del concert, el que es diu entre bastidors, que ha estat perdut més de 40 anys després de l’històric dia.


Recordem que en un xafogós dia del juny de 1978 a l’Hospital Mental de Napa, a Califòrnia, la banda punk local The Mutants i uns encara no massa coneguts The Cramps, desplaçats expressament des de Nova York, van donar un concert davant d’un grapat d’afortunats, entre personal del centre i els distingits hostes. Com algú diu, ‘No pots saber ben bé qui és qui en el vídeo; els membres de la banda i els pacients son els mateixos’. El cap visible al darrera de l’assumpte, hi havia l’escriptor i disc-jockey de l’Àrea de la Badia, Howie Klein. ‘No recordo els detalls del concert. No recordo si vam arribar a cobrar alguna cosa. Era simplement: anem a divertir-nos’, explica ell mateix en una entrevista telefònica inclosa en el documental. I sens dubte que ho van fer.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada