dimarts, 6 de juliol del 2021

KOLEŻANKA, LA BANDA SONORA PER A LES CALUROSES NITS D’ESTIU

A LA VISTA

Kristina Moore serà i és, una de les veus d’aquest trastocat 2021. Des de petita que ha estat donant voltes per diferents ciutats, cosa que l’ha inspirat en el moment de posar-se a treballar en el seu debut.

Després de funcionar un temps als teclats i veu amb la banda de Nova York Triathalon, debuta amb el nom de Koleżanka, pseudònim que te al cap des de 2016. Un àlbum de nou elegants cançons, allà entremig de Sarah Cracknell i Annie Clark. Es diu Place Is i és un disc que es pregunta: què és un lloc i què una llar? Ha explicat que es sentia física i mentalment dispersada per diferents llocs considerats tots espais per viure. ‘Com estar aquí mentres estàs allà’ diu. Tot un tema en aquests temps en que hem passat de sobreviure havent de marxar a l'altre punta de món a sobreviure sense moure't de la rajola.

(fot Alex Duvall)

Moore escriu sobre anti-llocs, un estat que correspon a mariners, assistents de vol o musics en gira. L’ha escrit en dos anys, amb l’ajut del multi-instrumentista Ark Calkins. Fa quinze dies que ha llançat un nou vídeo, per In A Meetig, filmat a Brooklyn i inspirat pel curt Nimic de Yorgos Lanthimos. L’àlbum estarà al carrer el 30 d’aquest mes via Bar / None Records. Posem els peus en remull i donem-li al play.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada