dimecres, 14 de juliol del 2021

PLATTENBAU, REMOR DIGITAL

A LA VISTA

Plattenbau fan, per consens, synth-pop amb rerefons d’electrònica punk. Es van crear el 2011, i segons explica la llegenda, va ser en el soterrani de l’antiga seu de la Stasi, a Berlin Est.

Després d’uns quants singles i EP’s, el 2016 van editar el primer àlbum de títol homònim i aquella mateixa primavera es van desplaçar als Estats Units per tocar a Nova York i Chicago. Després d’un breu descans, van organitzar una extensa gira per Europa abans de tornar als Estats Units, aquesta vegada per aprofitar el viatge i tocar a varies ciutats més. 

Amb un munt d’experiències i els dits plens d’ampolles d’estovar els teclats i les percussions digitals, anuncien que tenen a punt el nou i definitiu treball, Shape : Shifting, un àlbum amb 10 temes del que avancen aquest Hollywood, un single rebenta pistes on descriuen els impulsos primaris de l’ésser humà sobre la cobdícia i l’enamorament, de prendre i posseir en comptes de donar i compartir, tot i que deixen el final obert, fent veure que aquest cicle es pot canviar. En el fons, son uns romàntics. La formació es manté amb els fundadors, Lewis Lloyd i Brandon Walsh i les incorporacions de Sally Brown i Jesper Munk. El llançament serà a finals de setembre a través de Dedstrange, el segell d’Oliver Ackermann (A Place To Bury Strangers).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada