divendres, 9 de juliol del 2021

THE LIONS CONSTELLATION, ESPLÈNDID RETROBAMENT

NOU REGISTRE

Com una bona salsa agredolça. Com la mescla d’un to fred i un de càlid en un full. El resultat de combinar distorsió i melodia, posat sense insistir-hi, sempre fa meravelles.

La popularitat del noise ve donada per aquests components. El cas de The Lions Constellation i Under The Skin, l'EP – sorpresa? – que han editat aquest mes de juny via Beauty Fool Records, no és cap excepció. Parlem de coses com les que passen escoltant a Hell In Heaven, per exemple. L’estrèpit iniciat amb unes punxegudes guitarres, dona pas a un bucle d’acords rollo Stooges on ens xuclen cap al centre de la tempesta d'on no en sortim, disparades i resplendents, fins al minut 6 de Into The Mist. El tomb es fa curt.

No se si hi ha prevista una continuació. La banda, de RJ i Graham Sinclair amb P. Arthur i Bruno Banani és de les que es troben a faltar. Que triguin dotze anys a llançar nou material, no te perdó de Déu. L’edició d’un split compartit amb els indonesis Dive Collate, on aporten un parell de temes, i aquest EP, serà tot? No és prou dura la vida? 

AVIS:

Diumenge que ve el presenten en directe a una sala del Poble Nou. Si penses anar-hi, busca companyia. Amb el consentiment de totes, algunes sales estan retallant el dret d’anar-hi sola. Avisem per evitar pèrdues de temps.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada