diumenge, 4 de juliol del 2021

TEKE::TEKE, DIVERSIÓ ESPIRITUAL ASSEGURADA

NOU REGISTRE

El Japó és un mon apart. Immersos permanentment en la mescla de tradició i modernitat, fa que sempre estiguem pendentes de lo nou que fabriquen.

TEKE::TEKE no son del Japó, son de Mont-real, però van a sac a l’hora de mostrar la seva faceta més oriental. Pot influir que al capdavant estigui Yuki Isami, una instrumentista originaria de l’arxipèlag i que de ben menuda es mou per la tradició musical japonesa. Toca la flauta, el shinobue, el taisho koto i el shamisen entre molts altres instruments a part de cantar en japonès. S’acompanya d’altres musics i fan una mena d’art-rock amb bocins de psichobilly, surf i la divertida barretxa que feien alguns grups japonesos dels seixanta i setanta en forma de bandes sonores. 


Han editat, via Kill Rock Stars, el seu debut, amb una preciosa portada obra de Maya Kuroki resident també al Quebec. Li han posat per nom Shirushi, que en argot japonès és com una onomatopeia que sona com un riff d’inspiració surfera. Son nou vibrants temes on parlen d'identitat i espiritualitat a la seva original manera. Ho estan petant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada