dilluns, 12 de març del 2012

WOODSTOCK VERSUS EL QUÈ VOLGUEM – THE BEGINNINGS

Per casualitat em va aparèixer a la pantalla del portàtil, el cartell del Festival de Woodstock (el del 69, els posteriors ni mencionar-los) i de resquitllada guitzo alguns dels noms que van passar pel llegendari escenari: Sly and the Family Stone, Canned Heat, John Sebastian, Crosby, Stills and Nash, Ten Years After, Creedence Clearwater, Who, Hendrix, Joplin, Airplane, els Dead,... i tots en un sol festival!... i en les seves formacions autèntiques!... Fora misèries!
La pujada d’adrenalina que vaig experimentar només imaginant-m’ho, no solc tenir-la ni quan penso en els tirabuixons de Robert Plant.

Afghan Whigs, Maccabees, Beach House, Dirty Three, Girls, Real Estate, Spiritualized, Yo La Tengo, War On Drugs, son alguns dels noms que podrem veure pel nostre país aquest estiu en el marc entranyable dels xancleta-festivals.
Hi ha gent que, com qui està en possessió de la veritat, acostuma a dir que hom viu el present com si fos la millor cosa que li pot passar. És a dir, que qui no es consola és perquè no vol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada