dimecres, 19 de juny del 2013

PIERCING BRIGHTNESS

Hi ha artistes que no en tenen prou en fer àlbums i directes que ens fan emocionar, sinó que també destinen la seva brillant creativitat a fer bandes sonores com en el cas de Makoto Kawabata dels Acid Mothers Temple que hi ha posat la música a aquest celebrat film.
 
 
 
Suposo que deu haver alguna persona que sàpiga què està passant amb el cinema al nostre país. Vaja, n’estic del tot segura. Sinó, no s’explica aquesta mena de calma serena després de llegir que la recaptació en taquilla del darrer cap de setmana ha caigut en picat amb només, a nivell d’estat espanyol, 300.000 entrades venudes i que el senyor Javier Fernández, director de Cinesa, ho minimitzi dient que és clar “Era el primer dia d’estiu real després d’una primavera plujosa. La gent tenia ganes d’anar a la platja i la cartellera no oferia estrenes amb potencial comercial”. Sense comentaris. 
 
Mentre en aquest cul de món estem com estem, aquests dies es pot veure a les sales d’Anglaterra aquesta primera pel·lícula de l’artista multidisciplinar Shezad Dawood. Una pel·lícula de ciència-ficció que explica la història de Jiang i Shin un noi i una noia xinesos que aterren amb la seva nau espacial a prop de Preston, enviats amb la missió de recuperar a uns gloriosos 100 agents que van ser enviats a la Terra fa milers d’anys per a estudiar-nos.
 
 
 
 
 

 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada