dissabte, 19 d’octubre del 2013

BIG EYES

BIG EYES – F.A.N.T.A. – PINK FLAMINGOS

CASAL DE JOVES DE ROQUETES – BARCELONA

18 – 10 – 2013

A quarts de 10 de la nit obria el grup francés Pink Flamingos amb un punk enèrgic i ben après, anàvem fent temps amb el trio de Barcelona F.A.N.T.A. i ja amb tothom a lloc, pujaven a l’escenari les casi estrelles de la nit. 
 
Pink Flamingos
 
 
Personalment, en tenia ganes. No hi ha masses ocasions de poder veure a una banda de pop-punk en el seu millor moment, aquell en que tot és encara tendre i està en el seu punt de cocció. La possibilitat ens l’oferia la banda de Seattle Big Eyes, amb Kate Eldridge a la veu i guitarra com a absoluta protagonista, acompanyada al baix i a la bateria per Chris Costalupes i Dillan Lazzareschi respectivament. Va anar caient bona part del seu repertori amb temes com Nothing You Could Say, Wanted Sometimes, Being Unkind o Losing Touch del seu treball recentment editat Almoust Famous, aconseguint fer suar la cansalada al personal congregat a la petita habitació del Casal de Roquetes.
 
A l’acabar, apareix un responsable de l’espai per anunciar que s’havia apropat un veí per avisar-los de que una patrulla del cos de policia dels Mossos era en camí i que per tant, siusplau, si fèiem el favor de marxar cap a casa ens ho agrairia. Ves pogut acabar com en els millors temps. Però no. Llàstima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada