dimarts, 2 de desembre del 2014

HAWKWIND – SPACE RITUAL – 1973

PORTADES DE DISCOS
 
...continuació (GRACIOUS – GRACIOUS! – 1970)
 
Una mostra com aquesta representa l’amor que professava a tot allò que estigués relacionat amb la música. Van ser anys d’una activitat frenètica i amb el tancament de Teenburger Designs, el seu inspirador i cap visible, Barney Bubbles es va dedicar a fer veritables obres d’art relacionades amb cartells, decorats, anuncis i dissenys de portades que li han valgut un ampli reconeixement amb diferents biografies, exposicions i concerts d’homenatge. 
 
El 1972 es va llençar Glastonbury Fayre un triple àlbum amb un disseny que es composava d’una funda en PVC, un poster de la ‘Silver Pyramid’, cartells i un llibret de 32 pàgines disseny de Bubbles. També aquells dies treballava amb la banda anglesa de música progressiva Hawkwind, fent-lis les portades, totes elles treballs de premi FAD, com In Search Of Space (1971) o aquest Space Ritual (1973).
 
Barney Bubbles va continuar  i va desenvolupar una carrera amb nombroses aportacions seguint els canvis que s’anaven produint, així va treballar com a director artístic de Stiff Records, per a gent com els Damned, Costello, Ian Dury, Johnny Moped, Billy Brag, el 1978 va ser el responssable del nou disseny del NME i així fins que el 1983, amb 41 anys, va decidir que ja en tenia prou i va exercir el seu dret a canviar de forma, perdent un dels referents més interessants del disseny dins de la música. Tota una institució.
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada