dimecres, 12 d’agost del 2015

TONY WILSON

ST ANTHONY: AN ODE TO ANTHONY H WILSON
 
 
RELACIONATS
 
 
Bernard Sumner, Stephen Morris, Shaun Ryder, Vini Reilly, Paul Morley, Julie Hesmondhalgh, Steve Coogan, músics, productors, periodistes, actors, amics, gent que estimaven a Tony Wilson i estimen el que representava, li reten homenatge i tribut en aquest clip. 
 
 
 
 
Amb 57 anys, Wilson moria un 10 d’agost del 2007 a la seva estimada ciutat de Manchester on va posar el seu granet de sorra creant, per destacar el més conegut, Factory Records i el club Haçienda. El 2002, Michael Winterbottom va dirigir 24 Hour Party People, pel·lícula que retrata de manera més o menys interessant part de les seves peripècies al voltant d’aquests dos punts imprescindibles per entendre el què passava a finals dels setanta i primers vuitanta, en un dels centres musicals del planeta. 
 
Bernard Sumner: Em vaig quedar molt sorprès de la seva mort. Sempre semblava tan jove i entusiasta. Tenia l’actitud d’un noi de 20 anys, cosa que pensava que era una gran manera de ser.
 
Julie Hesmondhalgh: No era cap sant, però era un bon home que va utilitzar la seva posició per ajudar a créixer músics i poetes. No tenia perquè fer-ho. No ho feia per diners. Ho feia perquè volia fer coses per la cultura de la ciutat on vivia i a la que estimava.
 
És a dir, afegeixo jo, que li importava una merda i no es preguntava, ni ell ni ningú, ‘quin impacta econòmic deixava a la ciutat.’
 
Mike Garry i Joe Duddell s’hi van posar al davant i això és el que n’ha sortit...




 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada