dimecres, 22 de febrer del 2017

THE SHAGGS, AL WILCO FESTIVAL 2017

DINÀMIQUES DE MASSES


Fa uns dies que Wilco han presentat el line-up sencer corresponent a la cinquena edició del Solid Sound, festival de música, art i teatre que organitza cada dos anys al recinte del MASS MoCa de Massachusetts – recinte industrial reconvertit en museu d’art contemporany – i que es produirà els dies 23, 24 i 25 de juny. Hi figuren gent com Television, Kurt Vile and the Violators, Kevin Morby, Big Thief, Robert Glasper Experiment, Daniel Bachman, Joan Shelley, The Nels Cline Four, el propi projecte ‘familiar’ Tweedy i el grup format per les germanes Wiggin, més conegudes com The Shaggs,


Es van crear a New Hampshire a partir de la dèria de son pare, sent Dorothy, Betty i Helen, substituïda aquesta per Rachel al traspassar el 2006, les figures de l’experiment patern. Com a resultat en va sortir una carrera oficial que va anar del 1968 al 1975, deixant Philosophy of the World (Third World Recordings-1969) com a únic LP – reeditat sense parar – i un single, així com diferents trobades posteriors puntuals commemoratives, celebracions i festejos varis.

Entre altres curiositats, doncs que Kurt Cobain va situar el disc dins de la llista dels seus 50 escollits. I a partir d’aquí...la glòria. 


Dot, Betty i Rachel de nou a la grenya






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada