dimarts, 12 de març del 2019

ESNOBISME INDIE

DINÀMIQUES DE MASSES

No ho vull arxivar a la carpeta de decepcions, respecto en excés la música com per pensar d’una manera desmesuradament simple que al darrera de tot això no hi ha una bona intenció i que l’esdeveniment programat no és més que fruit de la ignorància.



Vivim uns temps que a nivell social estan sent molt complicats, amb la perspectiva real de que la diferencia entre els que tenen molt i els que tenen molt poc augmenta vertiginosament, temps en que a nivell mediambiental es requereix un cert compromís, molt especialment al Mediterrani, temps en que es requereix una certa sensibilitat en temes com la massificació turística.

Commemorar no sé quants anys del Bowlie Weekender, el festival que va arrencar a Sussex - i es va reconvertir en l’ATP - fent un creuer del 8 al 12 d’agost amb sortida i tornada des de Barcelona, arribant fins a Càller, en italià Cagliari, és la meravellosa idea que han tingut els Belle & Sebastian, organitzadors d’aquell primer esdeveniment. Em qüestiono com és que no se’ls ha acudit una altre forma de celebrar-ho, no tan capritxosa. La web, solament en anglès i els imports en moneda britànica, partir de 1000£ cap amunt. Encara sort, no anuncien paella i sangria gratis. Que facin el que vulguin, però sensibilitat: 0,00


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada