diumenge, 1 de març del 2020

DOS QUE HAN CANVIAT DE RUMB

TRASPASSOS

Aquesta setmana que avui acaba, s'han fet fonedisses dues persones que, per a la que ha volgut estar al tanto, han anat deixant una bona senyal lluminosa

Dimecres va ser Eduardo Bort, que va formar part d’aquells anys de locura trasposada amb les bones vibracions que aportava l’obertura de cames metafòricament parlant, per aquest costat de món. El venerem per haver editat el 1975 un meravellós disc homònim, a través de Movieplay i la seva mítica Sèrie Gong, o per les seves aportacions a la producció i músiques per discos tan imprescindibles com Tutankhamon d’Iceberg (1975 – Bocaccio Records) o l’Electròccid Àccid Alquimístic Xoc (1975 – Movieplay) del Pau Riba i que ràpidament van passar a formar part de les vides de moltes progres de pantalons acampanats.

Eduardo Bort

Dimarts va ser David Roback que va aportar també un cop de volant en la realitat de principis de la dècada dels vuitanta. Mentre sonava per tot arreu l’Embrujada del Tino Casal, embruixades ens quedavem totes nosaltres a l’escoltar aquelles cançons carregades d’essències passades – en ambdós sentits – posades al dia amb Rain Parade i la marca Paisley Underground, així com amb la carretada posterior via Opal i Mazzy Star. Bon viatge tingueu!

David Roback


els discos:
EDUARDO BORTEDUARDO BORT
MOVIEPLAY – SERIE GONG / 1975


RAIN PARADEEMERGENCY THIRD RAIL POWER TRIP
ENIGMA RECORDS – 1983 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada