divendres, 2 de setembre del 2022

ARCHERS OF LOAF, 24 ANYS DESPRÉS: NOU ÀLBUM

NOU REGISTRE

Hi ha coses que no es perden mai. Si has fet història amb àlbums com Icky Mettle o Vee Vee i amb directes d’infart, encara que fossin els noranta, és com anar en bicicleta o amb murrió, no s’oblida.

La banda de Chapel Hill Archers Of Loaf van treure quatre àlbums. Després, el seu recorregut ha sigut d’alts i baixos. Intents de posar-se a la feina, reunions esporàdiques al llarg de les dues darreres dècades, un parell de singles el 2020, l’aparició del maligne, que a Eric Bachmann, ara amb 51 anys, li va provocar un trasbals important aguditzan-se-li la idea del suïcidi, per recuperar-se i acumular forces per tirar endavant amb la banda.

El que realment penso de tornar amb els Archers i fer un nou disc, és que no es tracta de reviure el passat o el que sigui el nostre llegat de merda. Només volia tornar a treballar amb els altres membres que son increïbles i sabia que la química tornaria a apareixer’, explica en un comunicat Bachmann. El resultat es diu Reason In Decline que sortirà aquesta tardor via Merge Records.


Han compartit un segon tema, aquest Screaming Undercover, del que el mateix Bachmann diu: ‘Va sortir molt ràpid i va ser la primera lletra que vaig tenir llesta pel disc. Va ser el detonant amb el que se’m va revelar el punt de vista des del que havia de continua escrivint més cançons. Em sentia molt frustrat després dels tancaments, pel retrocés, estava molt enfadat cap a l’administració, que desafortunadament encara continua infectant la cultura i la política’. ...i va per llarg això.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada