dilluns, 3 de desembre del 2012

SCHOOL’S OUT

40TH ANNIVERSARY 
 
Alice Cooper  ja no fa por ni cap altre cosa, que no sigui tenir ganes d’amanyagar-lo. Vull dir més que abans. Aquests dies està de festa pels 40 anys de l’edició d’School’s Out, reeditat per l’ocasió en una caixa especial i a la venda a partir de demà dimarts. Dijous passat va oferir un concert al Orpheum Theatre de Los Angeles i a banda dels temes propis va tocar, acompanyat de Johnny Deep, alguns clàssics com Revolution dels Beatles, Foxy Lady de Hendrix, My Generation dels Who o Break On Through (To the Other Side) dels Doors.
 
(foto Todd Nakamine)
 
Sense voler-ho, discretament, i per què no?, per mèrits propis, es manté com a exemple i pilar d’una forma sincera d’entendre el rock. Recordo veure’l fa uns mesos a la pel·lícula Dark Shadows de Tim Burton reivindicant-se fent d’ell mateix, en un dels millors moments de la cinta. 
 
La portada original, dissenyada per Craig Braun, s’obre simulant una d’aquelles tapes dels antics pupitres de fusta d’escola i en el seu interior, et trobes el disc embolicat en unes calces. No cal dir-hi res més.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada