dimecres, 22 de gener del 2014

STEPHEN MALKMUS AND THE JICKS

CONCERT
SALA BIKINI – BARCELONA
 
21 – 01 – 2014
 
Doncs ja està. Stephen Malkmus, líder dels influents Pavement, ha passat novament per la ciutat, aquest cop amb Wig Out At Jagbags sota el braç, el brillant nou disc on manté el llistó allà dalt de tot on el va deixar ben quiet, mantenint aquella peculiar sonoritat neta, i lluminosa com ell mateix, per qui sembla, dit de passada, que no transcorri el temps. 
 
Amb l’acompanyament de la seva fidel banda formada per Mike Clark i una potent i magnifica secció rítmica composta per Joanna Bolme i Jake Morris, junts el segueixen amb la mateixa perfecció i serenitat que ho pugui fer la seva pròpia ombra, malgrat que ensopegui o s’amagui el sol inesperadament. Al llarg d’hora i mitja van sonar Lariat, J Smoov o Cinnamon And Lesbians, que destaco de les noves, va repassar antic material i va arrodonir amb Born On The Bayou de CCR, demostrant una capacitat compositiva tal i com correspon a un dels puntals de la música contemporània alternativa.
 
Van obrir els noruecs The Megaphonic Thrift, un combo que amb una capacitat de sorpresa fascinant, en la mitja hora que van tocar en van tenir més que suficient per situar-nos la petita ciutat de Bergen en el mapa musical particular de cadascú dels presents.
 
 
 
 
Joanna Bolme i Jake Morris

 
 
 
The Megaphonic Thrift
 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada