dimarts, 6 de maig del 2014

ALGUNS TRASPASSOS RECENTS

VIDES QUOTIDIANES
 
Amb uns dies de retard com acostuma a ser habitual, aquests son alguns dels personatges que han anat passant aquest abril:
 
Wayne Henderson, membre fundador dels Crusaders va traspassar el passat dia 5. Va coincidir amb Alan Davie, pintor i músic escocès, la vida del qual va ser una constant experimentació. 
 
Alan Davie

 
L’endemà ho feia Jesse Winchester, cantant de folk, un dels tants que va haver de marxar al Canadà per evitar anar a matar gent al Vietnam. El fotògraf i ajudant de Warhol a la Factory, Leee Black Childers, autor d’infinitat de fotografies de finals dels seixanta i els setanta especialment de l’escena de Nova York, moria també el mateix dia a Los Angeles. 
 
Leee Black Childers

 
Gil Askey, directiu de la Motown durant les dues dècades glorioses, a més de compositor i productor, traspassava el dia 9. El músic i activista nord-americà Fred Ho el dia 12 als 56 anys. 
 
Fred Ho

 
El gran Armando Peraza, el dia 14 a San Francisco, entre la seva extensa carrera musical va ser especialment conegut per tocar al costat de Santana en la seva millor època. El que va ser membre de la popular banda espanyola Los Brincos Antonio MoralesJunior – va deixar el cos el 15. L’endemà moria a París Jaume Xifra nascut a Salt i considerat un dels grans noms de l’art conceptual català. També el dia després el seguia el també català Alfonso Sáinz dels Pekenikes, que tot i ser nascut a Alacant la seva carrera musical es va desenvolupar a Madrid continuant-la a partir de la dècada dels setanta a l’estat nord-americà de Florida, on ha mort. Mike Atta, membre de Middle Class, una de les bandes precursores del moviment hardcore nord-americà, traspassava el dia 20. 
 
Mike Atta

 
Un altre català José Luis Tejada, veu dels No i posteriorment de Barrabás el mateix dia 20 a Mataró. Paul Goddard membre fundador dels Atlanta Rhythm Section deia l’adéu definitiu d’aquest món el 29. Joe Young de la banda punk Antiseen, traspassava el 29 amb 54 anys. Larry Ramos membre de The Association, l’endemà. I ja entrats al maig, el dia 2 començaven a passar Efrem Zimbalist Jr. un dels protagonistes de sèries tan mítiques com 77 Sunset Strip i Jessica Cleaves de la destacada banda de R&B The Friends Of Distinction
 
Continuarà.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada