diumenge, 9 d’octubre del 2016

BEATLES O ROLLING STONES?

DINÀMIQUES DE MASSES


S’han begut l’enteniment o s’han fumat alguna cosa més que la pipa de la pau?

Cinquanta anys han hagut de passar perquè baixessin del burro i en fessin una versió. La dicotomia: ’Tu ets de Beatles o de Rolling Stones?’, finalment figurarà només en els llibres d’història, donant per tancada la polèmica si tenim en compte que els quatre de Liverpool ja és com bastant impossible que en facin una dels Stones.

Va passar divendres en el seu torn, en la primera jornada de tres, de l’esperpèntic festival Desert Trip a Califòrnia. A l’espera del disc de versions que han anunciat, van tocar Ride ’Em On Down de Jimmy Reed i aquest Come Together.

Diuen que haurà sigut el festival més lucratiu de la història. Com diria Miqui Puig, ‘bonito es’. I poca cosa més. 



2 comentaris:

  1. Jo crec que la suposada rivalitat (més incentivada pels respectius managements i discogràfiques que per les pròpies bandes) ja es podia donar per enterrada al seu moment, quan els components d'ambdós grups col·laboraven als discos dels seus "rivals" (sense aparèixer als crèdits per qüestions contractuals), o quan els Beatles apareixien de forma pràcticament subliminal a la caràtula de "Their Satanic Majesties Request", la gran obra infravalorada dels Stones.

    D'altra banda, si bé és cert que els Beatles (ni com a banda ni amb els diferents projectes en solitari) mai els han arribat a tornar la picada d'ullet, els Stones sí que van fer una versió d'ells en un dels primers singles (que, per cert, m'agrada més que aquest "Come Together" en clau protocolària):
    https://www.youtube.com/watch?v=DJCkbbMnEPg

    Dit això, tinc ganes d'escoltar aquest disc de versions. L'última vegada que en van fer un corria l'any... 1964!

    ResponElimina