dilluns, 22 d’abril del 2019

A CERTAIN RATIO FA ANYS

AVANÇAMENT DISCOGRÀFIC

Son la banda de Manchester més difícil de definir i malgrat això pot presumir de ser també una de les que més ha influenciat a d’altres, LCD Soundsystem o els Happy Mondays son algunes d’elles. Va començar a destacar de la mà de Factory, el segell insígnia de la ciutat, amb una proposta innovadora dins l’escena post-punk.

Han situat com any zero el 1979, quan van editar el primer single, i volen commemorar els 40 anys amb una caixa – edició de 1000 unitats – publicada per Mute i que sortirà el proper 3 de maig. Es composarà de 7 vinils – 6 de color coincidint amb els colors de la caixa més 1 de blanc – llibret de 24 pàgines i un 12” autografiat per la banda. També hi haurà l’edició corresponent en CD i digitalment ho aniran fent coincidir en diferents dates.



Remasteritzat per Martin Moscrop inclourà 20 temes inèdits. Entre ells aquest Houses In Motion, una versió del tema dels Talking Heads que va ser pensada per fer una col·laboració amb Grace Jones i que tot i que la cantant va anar a una sessió amb el grup a l’Strawberry Studios de Stockport, mai es van arribar a completar. Aquí la toma amb Jez Kerr abans de convertir-se en el cantant de la banda, reeditada a partir de les cintes originals gravades el 1980. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada