dijous, 14 de novembre del 2019

ENS CAL UNA MICA D'ALEGRIA

COVERS ALBUM

Juliana Hatfield Sing’s The Police, és el segon disc de versions que edita, després del que li va dedicar a Olivia Newton-John l’any passat

Els discos de versions son un tema perillós, però s’ho passa bé fent-ho i es nota. Per ella és com un divertiment. ‘Quan era adolescent, Olivia Newton-John i Police m’encantaven. O sigui que només estic explorant el meu passat’ intenta justificar-se Hatfield. Pel disc, després d’una costosa tria, ha agafat de tot, des de cançons que van ser singles exitosos fins alguna cosa més rareta, si és que és possible, de la banda anglesa.



A primers d’any va llançar Weird, un disc amb nous temes. ‘Cada vegada que faig un disc amb temes propis, acabo esgotada. Sento que mai escriuré cap altre cançó. Però no vull deixar de fer música. I és quan vaig i començo a mirar coses d’altra gent... per poder continuar treballant. Fer-ho és com si fes unes vacances’.

No és que s’hagi convertit en una cantant de versions, però el suc que li sap treure és de traca. Ja esperem el tercer de la sèrie.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada