dimecres, 29 de gener del 2020

GUERSSEN RECORDS – DE LLEIDA AL MÓN


MAGAZÍNS

Guerssen Records edita i distribueix tresors obscurs i, de retruc, organitza festivals com el MUD - del que estem esperant noticies - fent-se amb una bona reputació en les esferes dels business a escala internacional

A més, ha sabut trobar les vies correctes perquè t’enduguis una rara i agradosa sorpresa veient peces del seu catàleg en cubetes de botigues de discos de ciutats com Istanbul.

Antoni Gorgues el responsable màxim 
(Lleida Diari)

A aquestes alçades doncs, entra en la normalitat veure que el numero de desembre de la revista anglesa Long Live Vinyl, els hi dediqui una pàgina on a més, situen el segell en el lloc correcte del mapa: ‘The well-established Catalonian reissue label offersaneat line in psych and garage from all corners of the globe...El que ens torna a provocar sorpresa és comprovar que si qualsevol afeccionat entra a la web, no sabrà que aquesta colònia té idioma propi. Queda clar que no els interessa tot el que és obscur (no ho aconseguirem ni en baixada).

Va començar a Lleida el 1996 i l’any que ve farà vint-i-cinc anys de recorregut. Molta feina feta i molta que hi ha per fer... i gaudir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada