dijous, 7 de maig del 2020

EL CAS DEL TROUBADOUR, UNA OCASIÓ MÉS


EFECTES COL·LATERALS

El famós club Troubadour de Los Angeles porta fent una campanya a traves de GoFundMe/Troubadour per poder tirar endavant

La seva actual propietària, Christine Karayan, filla d’Ed Karayan cofundador de la sala amb Doug Weston, pel fet d’estar dins la programació de la fase 4 ha explicat a Los Angeles Times que ‘això significa obrir entre mitjans i finals d’any i possiblement limitats a un 25% de l’aforament. No crec que pugui amb això’. Segurament no serà l’única.

Al Regne Unit han engegat una campanya similar SaveOurVenues per salvar a més de 500 locals de música. Diuen que ja han superat el milió de lliures. Hi ha donacions de Beggars Group, Amazon Music, Sony Music... i l’ajuntament de Londres. No fa bona pinta. En aquest cas, serà allò de canviar coses per a què no canviï res.

Si és cert que s’han acabat les subvencions – l’engalipada de l’estat del benestar – el que haurà tingut de bo això del coronavirus és que amb una mica de sort recuperarem les regnes d’algunes coses. Tret d’algun cas, els subsidis només serveixen per a que uns quants visquin amb la calma que donen els diners del papa, que quan ho considera oportú, reclama el cobro amb qüestions de dubtosa qualitat o afavorint interessos que no son precisament públics.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada