dilluns, 5 de febrer del 2024

ANIMADES MALGRAT TOT

FELICETTE – “GO TO HELL”

ALTRES REGISTRES

El nou mil·lenni no ha portat res de bò, molta distorsió i no precisament musical.

Per això bandes com Felicette, que recorren a la que va ser potser la darrera collita aprofitable, son tan ben rebudes. El quartet anglès, format per Rose Asprey (veu, baix), Milly Sullivan (guitarra), Sophie MacKenzie (Supermilk,Cheerbleederz) (veu, guitarra) i Jake Popyura (Supermilk) (bateria), s’aboquen de ple a brillants cops melòdics a base de cridòries i riffs de guitarra que semblaven oblidats.

Per allà estan els esperits desbocats de Throwing Muses, Veruca Salt o Juliana Hatfield guiant-los a recuperar l’ànim ells i nosaltres. Ho fan amb un primer EP que porta per nom Go To Hell i que els hi va editar en format cassette aquest desembre, el segell independent amb seu a Londres, Everything Sucks Music.

Les cançons expressen l’ansietat per un futur de merda, frustracions o doloroses relacions trencades com en aquest tema que dona nom a l’EP, del que Sophie MacKenzie en fa cinc cèntims: ‘És una cançó sobre la necessitat de dir-li a una persona tot el mal que t’ha fet, però al mateix temps no vols ni tornar-lo a veure. Tens la sensació de que, donat que la relació s’ha acabat, tornar-ne a parlar no servirà de res. El primer vers mostra la història d’un que en resposta al mal fet, no va dir res i el segon vers, d’un que sí va obrir la boca’. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada