diumenge, 25 de febrer del 2024

GUARDAR LES FORMES

ALLIE X – “GIRL WITH NO FACE”

NOU REGISTRE

Amb els anys, diuen que els filtres que arrosseguem les persones, cauen. Serà el que li passa a Allie Hughes?

Des de fa deu anys aprox que funciona amb el nom d’Allie X, i li proba. Subjectar-se en el synth-pop de fa quatre dècades emmirallant-se tant en bandes angleses com alemanyes, l’ha propulsat fins a l’univers estel·lar del pop de pista.

Acaba de llançar el seu tercer àlbum, Girl With No Face, via Twin Music. Respira connectada a una xarxa de sintetitzadors i ritmes electrònics que quan exhala fa aparèixer tot els personatges de l’auca. Amb Hardware/Software o You Slept On Me podem escoltar-hi uns Human League futuristes. Amb Black Eye a la Madonna més desvergonyida. Amb Saddest Smile, sentim les acollidores formes de Dot Allison i amb Galina o Truly Dreams, fa les delícies dels fans de Kate Bush.

Cançons amb pinzellades de contemporànies seves, però amb lletres posades al dia sobre víctimes de les boles llançades per la industria o reflexions sobre la distòpia moderna com les que canta a Weird World, el tema que obre l’àlbum. Pop suelto, intel·ligent i amb la intenció d’alleugerir tensions i res més, que és molt.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada