divendres, 23 de febrer del 2024

CARREGATS DE RAONS

LABASHEEDA – “BLUEPRINTS”

NOU REGISTRE

Recullen tota l’espontaneïtat del pop dels 80 i 90. Imperceptibles melodies trepidants i cuidats arranjaments transformats en eufòrics temes tribut a les bandes que ens feien i ens fan encara moure l’esquelet.

Son una veterana banda d’Amsterdam liderada per Saskia van der Giessen. A finals d’any van treure el seu nou paquet de cançons amb el nom de Blueprints, via Presto Chango Records. L’actual formació es completa amb Arne Wolfswinkel (guitarra, baix, piano) i Bas Snabilie (bateria, sintetitzador).

(fot Nicholas Haumann)

Com a Labasheeda, s’hi van posar el 2005 i aquest és el seu sisè àlbum que dediquen, com els altres, a la memòria dels seus avantpassats moderns. En cada un d’ells però, es reafirmen i, en conseqüència, el resultat va creixent en intensitat i es reforça el convenciment d’estar en el bon camí.


Obra rere obra, s’obren com un ventall, mostrant tota la lluminositat dels diversos estils dels que s’han atipat fins crear un gènere propi. Es fa difícil destacar una cançó per sobre de cap altre. És el disc ideal per contradir la moda d’escoltar cançons individualment. És un àlbum: volum i a devorar-lo de la primera a la darrere cançó!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada