dijous, 15 de febrer del 2024

SCHADENFREUDE

USA NAILS – “FEEL WORSE”

A LA VISTA

Creiem que son l’única banda que mantenen la mateixa actitud musical des que es van formar fa més de 10 anys.

Una constància que no han mantingut a l’hora d’editar els seus àlbums. Usa Nails van debutar amb Sonic Moist (Smalltown America – 2014) i després de quatre castanyes més editades entre 2015 i 2020 per diferents segells – Bigoût Records, Hominid Sounds, Hex Records, Skin Graft Records – tenen a punt Feel Worse que sortirà a finals de març via One Little Independent.

Amb totes han mantingut el seu inconfusible i lleuger matís punk-noise amb el que s’han apuntalat en l’escena de Londres. Son Steven Hodson (Kong) a la guitarra i veu, Gareth Thomas, (Silent Front, The Eurosuite) a la guitarra i veu, Daniel Holloway (Dead Arms) al baix i Tom Brewins (Death Pedals) a la bateria, els responsables directes de posar banda sonora al malestar que observen al seu voltant.


Expliquen que és un àlbum amb el que han volgut posar sobre la taula la terminologia schadenfreude, paraula que ve de l’alemany i representa que és la satisfacció que ens ve a la ment davant de la desgràcia d’una altra persona. 

Amb la cançó que obren el disc, Cathartic Entertainment, toquen una de les formes d’schadenfreude. Ho amplien: ‘La cançó, tracta de la vulnerabilitat i la baixesa de les que se’n beneficien les televisions, sumat a la irresistible sensació que, nosaltres com a espectadors, tenim de sentir-nos millor amb les nostres vides a través de tota aquesta immoralitat dels que surten a la pantalla’. Cada vegada la gent s’expressa millor. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada