dimarts, 13 de febrer del 2024

EL TEMPS DE LES CIRERES

(encapçalament amb permís de Jean-Baptiste Clément i Montserrat Roig)

CHASTITY BELT – “LIVE LAUGH LOVE”

A LA VISTA

Son més que una banda. La trajectòria de Chastity Belt podria anar en paral·lel a les seves vides. I que no és maco això?

Amb el seu pop presumptament elemental i missatges que poden arribar amb facilitat, son també un dels grups insígnia de Seattle. Ha fet deu anys del seu debut amb No Regerts (Help Yourself Records – 2013) i les coses han canviat. Ara tenen a punt el que serà el seu cinquè àlbum que es diu Live Laugh Love que els hi llançarà Suicide Squeeze a finals del proper mes.

Julia Shapiro (veu, guitarra), Lydia Lund (guitarra), Annie Truscott (baix) i Gretchen Grimm (bateria) es van proposar fer un disc introspectiu, on rememorar el vincle que han mantingut durant els darrers tretze anys. És troba en el punt melancòlic ajustat. Segons Shapiroquant més gran em faig, més me n’adono de que sempre tindré aquest sentiment del que parla la cançó que obre el disc, Hollow, la d’estar perduda i estancada esperant que alguna cosa canviï per si sola i que en realitat només es tracta d’acceptar-ho’ sàvies paraules.

El van enregistrar en tres sessions amb pauses llargues entre elles – en tres anys – però van posar l’accent en gaudir de les estones que passarien juntes a l’estudi més que en la feina en sí. Van treballar primer amb el seu amic Samur Khouja – propietàri dels Seahorse Sound Studios a Los Angeles i el va acabar d’arrodonir Heba Kadry (Slowdive) enginyera de so a Brooklyn.



Aquest I-90 Bridge és el segon senzill que comparteixen. Una bucòlica melodia amb unes lletres sobre l’envelliment, en unes imatges de la ciutat captades per la vídeo-càmera de la bateria Gretchen Grimmen pel vídeo promocional, que aporten la sensació de que alguna cosa vas deixant enrere. El mes de juny seran per Europa. El més a la vora, París el 5 de juny. Acceptació, algo que, efectivament, tots aprenem amb el pas del temps.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada