dissabte, 10 de febrer del 2024

BENEÏDA BOGERIA

AFTERLANDS – “WE ARE THE ANIMALS IN THE NIGHT”

A LA VISTA

Algun dia s’hauria d’escriure un llibre recollint totes les formes a les que la gent va haver de recórrer per esquivar el tornar-se boig, durant l’experiment de guerra psicològica a la que van sotmetre a una important part de les persones.

Alguns comunicats de premsa, avui encara, continuen explicant que aquesta obra realitzada per tal o qual músic, va ser per evitar tornar-se boig durant aquells dies. Si això és cert, resulta que algú s’haurà estalviat molta pasta en obres i reformes, al no haver hagut d’ampliar el nombre de cases de salut mental del primer món amb tots els ingressos de gent que no podia suportar sortir de casa.

Per sort per aquests, això només va passar als països avançats, perquè no oblidem que als països dits del tercer mon, seguien amb els seus habituals problemes de fam, salut i misèria. Però això no els torna bojos, ja estan acostumats a fer de conillets d'índies.

En serio aquest àlbum no s’haurien produït si no els haguessin raptat? Hauria sigut una veritable llàstima. La proposta d’Afterlands sorgeix per aquells dies. Son els escocesos Rick "Redbeard" Anthony (The Phantom Band) i David McAulay (Strike The Colours), acompanyats de músics de l’escena de Glasgow. El miracle es diu We Are The Animals In The Night, que sortirà la segona setmana de maig via Lost Map Records.

Son onze talls amb caràcter, on aporten una visió un tant apocalíptica que es deixa portar per sensacions trasbalsadores possiblement viscudes en uns dies, que hauríem de fer per no oblidar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada