dilluns, 19 de febrer del 2024

AMB ELS FESTIVALS, ARRIBEN ELS “HYPES”

LIME GARDEN – “ONE MORE THING”

NOU REGISTRE

El quartet de Brighton Lime Garden son el clar exemple de banda adotzenada i insubstancial que beu del que veu. O sigui que qui vulgui, pot deixar de llegir des d’aquí. No s'aporta gairebé res.

Formen part dels grups d’adolescents que canten arrossegant la veu, com deuen fer en el moment de demanar la subvenció als pares, per no tenir encara les condicions per rebre la de l’estat. També formen part de la legió d’experts a la que estem sotmesos, en la que la cosa més angoixant l’expliquen com si expliquessin com es fa un ou ferrat.

(fot Felix Sauerbrey)

Porten en això des de 2020. Han publicat alguns talls i fa res han debutat amb aquest flamant LP via So Young Records que li han dit One More Thing, com aquell que ja s’acomiada. La guitarra de Leila Deeley és plausible per la seva voluntat de resistència. Chloe Howard – que se sembla més a Gwen Stefani que a Karen O – canta a favor de canviar les coses per a que res canviï, sobre les complicades relacions per funcionar fora de l’establert o les perverses entre persones properes en un constant estira i afluixa. El sector ritmic dut entre el baix de Tippi Morgan i la bateria d’Annabel Whittle passa de puntetes en una com extranya manca de motivació.



En aquest Pop Star expliquen ‘ens desesperem per la rutina, burlant-nos de nosaltres mateixes i els nostres somnis’. Com un dels hypes de torn, tocaran a Barcelona a mitjans del mes que ve en un event que habitualment es celebra en una antiga fabrica cervesera. Passat l’estiu - i amb ell, festivals i festivalets subvencionats per a jovenalla subvencionada, hipsters sense vergonya i despitats cercant influencers - cap a l’atur.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada