dimarts, 20 de febrer del 2024

EXPANSIÓ AL PASSAT

CR AND THE NONES – “THE GHOSTS ARE COMING HOME”

NOU REGISTRE

Recorden el millor de les bandes dels setanta. Veus configurades amb unes elegants melodies amb les que podem viatjar fins a una època configurada en l’equilibri de les coses, sense necessitat de cap set ciències.

La banda de New Jersey CR and The Nones han viatjat fins als nostres dies en una càpsula del temps. El que no sabem és si guardaven gaires esperances de trobar-se aquell món millor que es predicava. Com sigui, des del reconfort aportat a quatre penjats instal·lats a la lluna de València, se’ls hi agraeix.

El 2016 Chris Gennone funcionava amb la seva anterior banda, CR and The Degenerates. El 2020, ja com a CR and The Nones, llança un primer àlbum, Living In Fear a través de Favourite Friend Records. Hi ha alguns canvis de personal i a finals de 2023 treu aquest esplèndid The Ghosts Are Coming Home via Magic Door. Ara te a punt el complement als seus dos anteriors treballs, un grapat de cançons escrites en el mateix període, destinades a qualsevol dels dos discos, però que al final no van entrar. Es diu Heaven Reel i surt aquest proper 1 de març.



Son parents propers de The War On Drugs i llunyans dels Beach Boys, però amb moltes hores d’escolta de tot el que ha hagut pel mig Els guia la mateixa estrella. Lidera la nau, Chris Gennone i en el viatge, s’ha fet acompanyar per diferents músics. Els darrers, James Abbott (guitarra), John Dewitt (baix) i Tom Barrett (bateria), amb el suport de la dona d’Abbott, Nicole (teclat) per la gravació de The Ghosts. La mescla ha sigut obra de Ray Ketchem (Guided By Voices, Luna, Elk City, Gramercy Arms) a Magic Door Recording Studio.

Gennone explica: ‘L’àlbum es va escriure vivint en cinc llocs diferents, pel que l’experiència, forçosament ha sigut diferent a coses que havia fet en el passat’. Històries sinceres i terrenals, observant el passat i el futur. Seguirà viatjant en el temps? Des de la lluna de València, esperem que si.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada