dijous, 8 de febrer del 2024

RECÓRRER ALS CLÀSSICS

THE PARANOID STYLE – “THE INTERROGATOR”

NOU REGISTRE

Es diuen The Paranoid Style en referència a l’assaig que va escriure el 1964 l’historiador Richard J. Hofstadter “L’estil paranoic en la política nord-americana”.

La banda de Washington DC acaba de llançar el seu quart disc via Bar/None Records. Es diu The Interrogator i conté 13 talls farcits d’al·lusions literàries, polítiques i socials per ser un complert descregut contagiant-nos de l’exaltació que apareix en cada un d’ells de la mà d’Elizabeth Nelson, el seu marit Timothy Bracy i la resta de la banda, entre la que es troba l’ex-lider de la banda de power-pop The dB’s, Peter Holsapple.

Nelson explica que per aquest nou àlbum es van inspirar en el disc Eliminator de ZZ Top. ‘Des de que tinc memòria, he estat obsessionada amb el so d’aquest disc dels texans, que va ser el resultat de la fascinació de Billy Gibbons per Depeche Mode i Orchestral Maneuvres In The Dark i el seu desig d’enllaçar el so d’aquestes bandes amb l’inimitable boogie texà dels Top. Quan vaig veure que havíem fet pasta amb els nostres anteriors discos i que per tant teníem més pressupost pel següent, em vaig reunir amb el nostre enginyer de so Jason Richmond per fer-li saber la nova direcció que havíem de prendre. Crec que totes les pistes porten l’ADN d’Eliminator’.


Al segon tall, I Love The Sound Of Structured Class, Nelson els hi canta les quaranta a les persones que sempre estan intentant imposar-li la seva voluntat. Per això és tan important APAGAR LA TELE.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada