dimarts, 6 de febrer del 2024

INEVITABLE... i NECESSARI

NONEXISTENT – “IN THE MIDDLE OF A BOILING SEA

NOU REGISTRE

Des de perspectives esbiaixades, creades per identificar una altra realitat, aixequen sòlides pulsacions per estabilitzar i gaudir-ne el resultat.

Amb una formació ben encaixada, la banda de San Diego Nonexistent, aporten les simfonies que podrien també encaixar en una altra de formació, la que se’ns tira a sobre. A través d’un inquietant post-rock, s’estrenen amb aquest àlbum que li han posat In The Middle Of A Boiling Sea i que els hi ha editat fa una setmana 31G Records (Three One G Records) el segell creat per Justin Pearson (The Locust).

(fot Becky DiGiglio)

A partir d’una casual però inevitable col·laboració, el 2019 la músic Carrie Feller (Hexa) es va unir per fer una versió de I Was A Teenage Werewolf de The Cramps per la compilació Really Bad Music For Really Bad People (31G Records – 2020) a Sal Gallegos i John Rieder (tots dos de Secret Fun Club). Una col·laboració que va continuar el 2021 quan Feller els va cridar per una nova composició, Prelude In Terror. Prou satisfets per la química resultant, ja ho van formalitzar com a Nonexistent Night i van seguir amb feina que va acabar parint, no al cap de nou mesos, però casi, aquest The Middle Of A Boiling Sea.



No fa massa han incorporat la guitarra i el violoncel d’Alia Jyawook (Scary Pierre, Hot Nerds). Amb ella i la inspiració que se’ls ofereix al detall, dia sí dia també, ja es troben treballant en el que serà la continuació d’aquest sobrenatural debut.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada